Højskolen Østersøen har med sit ugekursus "Vild Mad" sendt deltagerne ud i naturen for at finde spiseligt. Det blev for flere en øjenåbner.
Copy link address
Jan Sternkopf jast@jv.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Bænkebiderne prøver på at gemme sig, men raske fingre fanger dem og kommer dem i samleposen. Bænkebideren koges og bruges i madlavning som en reje. foto: Jan Sternkopf -
Et større område med blåbær er fundet, og nu gælder det om at plukke, så der kan blive nok til et måltid. Deltagerne i "Vild Mad"-kurset plukker dog ikke alle bær. Husk at lade en tredjedel være, så andre også har glæde af naturens spisekammer, lyder rådet. foto: Jan Sternkopf -
Planten skovmærke kan udmærket spises. Kursusleder Katrine Turner (t.v.) fortæller om mulighederne. foto: Jan Sternkopf -
Der er orange myrer overalt i skovbunden vd foden af egetræet. Så nu gælder det om at fingerplukke denne lille delikatesse, der smager kraftigt af citrus. Den kan også bruges til snaps. foto: Jan Sternkopf -
For Ellen Bonnesen har kurset om "Vild Mad" været lidt af en øjenåbner. Hun færdes meget i det fri og er overrasket over, hvor meget naturen har at byde på af spiseligt. foto: Jan Sternkopf -
Et større område med blåbær er fundet, og nu gælder det om at plukke, så der kan blive nok til et måltid. Deltagerne i "Vild Mad"-kurset plukker dog ikke alle bær. Husk at lade en tredjedel være, så andre også har glæde af naturens spisekammer, lyder rådet. foto: Jan Sternkopf -
Planten skovmærke kan udmærket spises. Kursusleder Katrine Turner (t.v.) fortæller om mulighederne. foto: Jan Sternkopf -
Der er orange myrer overalt i skovbunden vd foden af egetræet. Så nu gælder det om at fingerplukke denne lille delikatesse, der smager kraftigt af citrus. Den kan også bruges til snaps. foto: Jan Sternkopf